Monday, January 10, 2011

jadi ke tak jadi ?? O_o ~~

oek oek !! hee........intrO yg agak gedik di situ yahh,hahaha !

ni.........nk r gak gtau kawan kawan dan nak mtak kawan kawan tlg doakan !!
doakan biar hajat ak kesampaian....huuuu~
hengat mau angkat itu kekasih baru laa...hahaha !! tolong doakan ak dapat bonus byk2 bln ni okehhh !!
tlong ek ? alaaa tlong la doakan.......hee......


haaaa...ni lerr kekasih yg ak suh korunk doakan..cun x? omey angat kn ! wakakaka !

d3100,,,ssuai lh tuk ak yg xtau pape lgsung sal dslr nih ! hahaha.....hanya bersandarkan kpd minat semata mata..ceewaaahhh !!
ngrrr.....meleleh kot air liuq tgOk mber2 da bnde alah nih ! tgok mber da,nk da jgak ! cm2 r pangai xsnonoh ak..hik !
tapi mmg brharap sgt dpt genggam bnde nih,doakan ak bertemu jdoh ng kekasih ak ni ea kawan kawan ~~nty bole kte men snap snap ! haa......nak x ? nak kn,ak da tau da.......hahaha !!
fuhhhh !! aminn je lah laju laju!!

8 comments:

Senorita Nadira said...

good luck ar bro!^^

arEh said...

senorita : cm lgu jstin tmbrlake da nma nyaa..hahaha..oraite ! temkiu ! doakan !

Senorita Nadira said...

kat mesia berapa d3100?

arEh said...

senorita : murah jerk.xde la mhal cm cam kamu ! hahaha..
model tuk bgnner en,lam rm2100 cm2 r..

Senorita Nadira said...

bhahhaha.. lebeh kurang je harge cam kite ni..tak ar aritu kwn kite ade soh survey2 harge so kite tnyela kamu..neway maceh^^

arEh said...

owh..tapi skunk hrga da murah ckit kot..1.9k da dpt da..kne pndai crik la..hahaha..okok !!

faraa halim said...

eh same la, saya pn nk beli d3100 tu,doakn sy dpt beli jgak taw ;))

arEh said...

faraa : eh yeke ? hahaha..
okok ! sama sama doakan tuk diri kita ! sep ckit,pap ! pap ! hahaha